Δευτέρα 13 Ιουνίου 2005

Οι φυλές των προγραμματιστών...

ένα κορυφαίο ποστ που διάβασα τελευταία ήταν στο blog του tyxod (από τον οποίο πήρα και τον τίτλο για το συγκεκριμένο ποστ) για τις φυλές των προγραμματιστών.
Εκτός του ότι πάτησα τα τρελά τα γέλια όταν τα διάβασα, δεν έχασα ευκαιρία να προσθέσω (μετά από προτροπή του) και εγώ άλλες 2 φυλές, αυτή του "βλάκερ" και της "ντελικάτης προγραμματίστριας" τις οποίες και έχω ποστάρει εδώ.
Πλάκα θα έχει να μαζέψουμε πολλές :)

ο βλάκερ!
Ο βλάκερ παριστάνει τον hacker ενώ η πραγματικότητα δεν ξέρει που παν τα 4 και το μόνο πράγμα που έχει κάνει και έχει σχέση με την πληροφορική, είναι η δουλειά που είχε πιάσει σε internet cafe όταν ήταν 15 (α! είχε πάει και μια φορά σε LAN party, αλλά για να πιει καφέ).
Είναι όλη μέρα στο irc και στο #hellas με nick του τύπου "hackeras", "exeis_ena_bug" κτλ και σου πετάει εκφράσεις του τύπου "περίμενε 2 λεπτά και θα κάνω το πορτάκι από το cd-rom σου να ανοίξει", πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει ποτέ φυσικά.
Όταν μιλάει (και ειδικά όταν είναι κοπέλες μπροστά) του "ξεφεύγουν" λέξεις (σε άσχετες προτάσεις πάντα) όπως "TCP/IP", "open-source" κτλ οι οποίες φυσικά και δεν ξέρει τι σημαίνουν, αλλά φαντάζουν στο αφτί του πολύ "εξωτικές". Στον ύπνο του βλέπει όνειρα ότι είχε μπει στα απόρρητα του πενταγώνου. Όταν ήταν μικρός ήθελε να γίνει hacker.

η ντελικάτη προγραμματίστρια
Την ντελικάτη προγραμματίστρια την αναγνωρίζεις εύκολα από τον ήχο που κάνουν οι νυχάρες της στο πληκτρολόγιο καθώς και από τον ρυθμό με τον οποίο πληκτρολογεί (πάνω από όλα το μανικιούρ χρυσό μου!). Στον ελεύθερο της χρόνο (όταν δηλαδή τελειώσει το κομμωτήριο, το shopping κτλ) παίζει πασιεντζα και μπαίνει στο ίντερνετ για να διαβάσει τα ζώδια (έτσι για να λέει ότι "ουφ, ασχολήθηκα και λίγο με το Pc σήμερα"). Από γλώσσες προγραμματισμού ξέρει μόνο java και πάλι μόνο όσα ήταν εντός ύλης στο ΤΕΙ. Χρησιμοποιεί firefox γιατί έχει πιο trendy όνομα και έχει βάλει και theme με καρδούλες. Όταν ήταν μικρή, ήθελε να γίνει μοντέλο.

6 Comments:

  1. D. said...
    Βρε την κακομοίρα την ντελικάτη..αντί για Kate Moss κατέληξε προγραμματίστρια...java τα όνειρα που έκανε για διεθνή καρριέρα προτύπου (model)...σοβαρά όμως..υπάρχουν τέτοια άτομα;
    Nenyaki : ) said...
    και όμως D. υπάρχουν...
    Ανώνυμος said...
    Όχι μόνο υπάρχουν αλλά τους ξέρω κι όλας! δουλεύουμε μαζί...
    ka8y said...
    Ξέρω μια..

    Το όνομα της αρχίζει απο Θ και τελειώνει σε μαη..
    dtsomp said...
    Θεέ μου, το κορίτσι του Μάη!
    Nenyaki : ) said...
    κορυφαίο! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ!!!

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates