Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2006

...Ορίστε?

"Για την ενεργοποίηση του μηνύματος απόκρυψης ενημέρωσης για την ύπαρξη της υπηρεσίας, στείλτε την εντολή KΡΥΦΑ NAI στο 1265", όπως ενημερώνει το -καθόλου φιλικό στον χρήστη θα έλεγα- site της TIM.

Τρόμαξα να καταλάβω τι γράφει.
Γράψ'το πιο εκλαϊκευμένα βρε άνθρωπε! Αφού και εσύ από χωριό είσαι ;)

nevermind...
τέρμα το διάλειμμα, πάμε για διάβασμα πάλι... :(

PS. ποτέ μα ποτέ να μην πάρεις ομαδική εργασία.
Κάτσε και καν'την μόνος σου, θα έχεις την ησυχία σου, θα την παραδώσεις όποτε θέλεις εσύ και θα πάρεις και τον βαθμό που σου αξίζει πραγματικά.
Έλα μου όμως που ήταν αναγκαστικές οι ομαδικές εργασίες στο μάθημα?
να μαθαίνουμε στο ομαδικό πνεύμα και κλάϊν...

Τι να πω τώρα στην "παρτενέρ" μου, που από τις 18 σελίδες τις εργασίας έκανε τις 4*, μου τις έστειλε μία βδομάδα αργότερα γιατί είχε πάει εκδρομή με τον γκόμενο και έχει κάνει και μία μετάφραση χειρότερη και από το systran?!?!?!

*βασικά η κοπέλα έκανε 7 σελίδες εργασία, αλλά φταίει η κακιά η Nenya που έγιναν 4 οι σελίδες, γιατί από Century Gothic 14άρια άλλαξε τους χαρακτήρες σε Times New Roman 12άρια στο word και έφτιαξε και τις παραγράφους κανονικά όπως θα έπρεπε να είναι, με αποτέλεσμα να μειωθούν ως δια μαγείας οι σελίδες της εργασίας από 7 σε 4 μόνο!!!

5 Comments:

  1. Tyxod said...
    Εσύ φταις. Οι λόγοι:

    1) Αντι να διαλέξεις το καημένο το φυτό με τα σπυράκια που σε κοιτάει στα μάτια, διάλεξες την (ανίκανη ως φαίνεται) φιλεναδίτσα σου. Αν είχες διαλέξει το φύτουλα, τότε αυτός θα έγραφε αυτό το post όχι εσύ.

    2) Αντε πες, πάει κι έρχεται που διάλεξες την "partner". Γιατί βρε πουλάκι μου δεν τα συμφωνήσατε από πριν. Times new roman 12άρια γράμματα, 1,5 διάστιχο, 0 + 0 εσοχές κλπ κλπ... Γιατί πίστεψες ότι αυτό που εσύ θεωρείς σωστό (και λογικό) ισχύει και για τον rest of the world? Δικιά σου η μαλακία, αυτά τα λέμε από την αρχή. (By the way αν κάναμε μαζί την εργασία, θα είχαμε το ίδιο πρόβλημα γιατί εγώ χρησιμοποιώ 10άρια Times New Roman, και να πα να ξεστραβωθεί όποιος θέλει να τη διαβάσει.)

    3) Φταις και γιατί όντως είσαι κακιά. :)

    Αυτά... Αντε και καλή τύχη!

    ΥΓ. Αυτές οι ακαδημαικές παπαριές πολύ μου τη σπάνε. Άκου "ομαδικό πνεύμα"... Που το είδες ρε φίλε αυτό εσύ στην παραγωγή... (Right Now: Κάνω voodoo στο γραφίστα). Δε γαμιέται.
    Unknown said...
    Ναι ναι ναι...
    Φταίς...
    Φταίς τα μάλλα...
    Μέχρι και για το πρoπατορικό αμάρτημα φταίς :ppp

    Το θέμα της ομαδικής εργασίας βασικά είναι παρεξηγημένο...

    Αυτό που πρέπει να γίνει κανονικά είναι να επιβληθεί η ομάδα στα άτομα και να κάνουν όλοι ισάξια δουλειά.
    Και πριν αρχίσετε, ξέρω ότι είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να γίνει, αλλά κανονικά πρέπει να γίνει.

    Και επίσης σε μαθαίνει ποιά είναι η πραγματικότητα...
    Ότι και μετά την σχολή κάποιοι θα καρπωθούν τους κώπους σου χωρίς να κάνουν τίποτε :)
    . said...
    εμένα μ αρέσουν οπι ομαδικές εργασίες, αλλά με άτομα που διλέγω.

    αν διάβασες πιό παλιό ποστ μου, μας ανάγκασαν να είμαστε 5 ατομα, 2 εκ των οποίων δεν ξέραμε καθόλου. και ετσι τρεχαμε και δε φτάναμε.

    όσο για την τιμ, δε νομίζω ότι είανι σωστά τα ελληνικά ποτυ χρησιμοποιεί, απλά σκεφτηκαν ότι πρεπει να φαίνονται "επίσημα".
    zavalos said...
    Ενα ειναι το font για εργασιες: Courier 21pt, Double spacing. Η συνταγη για βρασιμο αυγου φαινεται σα διδακτορικη διατριβη.
    Compiler said...
    Άσχετο, αλλά εγώ παρατήρησα άλλο... το υστερόγραφο στο post σου είναι 3 φορές μεγαλύτερο από το κυρίως θέμα. Τι γραμματοσειρά χρησιμοποίησες εκεί;

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates