Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2006

Άγιε Βασίλη... πού είσαι?

...με ξέχασες...


πότε επιτέλους θα πάρω τα Πρωτοχρονιάτικα δωράκια μου? ε? ε? ε? ε?

σνιφ και πάλι σνιφ!

Το γκρινιάρικο nenyaki.

11 Comments:

  1. elenitsa! said...
    kukla poli omorfo to blog su!! poli xarika pu eida elinika sto net epitelus, me ola ayta ta blog pu vlepo mayra, kafe , bez k ola se ali glosa gustara trela to diko su rozuli blog!!!!! nasai kala, sinexise etsi!!! elpizo na se ksanapetixo kata tixi!!!! to diko mu blog einai to http://elenitsa.blogspot.com an to thimamai kala. sti xiroteri naxei ena ! meta to elenitsa

    filia k keep it that way

    elenitsa!
    unpaiktable said...
    Φάση επαναπροσαρμογής

    Χθες, επέστρεψα στο νησί (ναι, ένα νησί είναι η Αγγλία. Έτσι, για να νιώθουμε εμείς οι Έλληνες πιο άνετα..) μετά απο 18 μέρες διακοπών (όχι αδιάκοπων, δυστυχώς) στην όμορφη και φτωχομάνα Θεσσαλονίκη. Από την πρώτη στιγμή που κατέβηκα από το αεροπλάνο στο Heathrow, σκέφτομαι αν κάνω το σωστό που βρίσκομαι εδώ. Σε μερικές μέρες κλείνω τα 24 και περνάω κι εγώ τη φάση μου. Τα πράγματα στη δουλειά σήμερα ήταν αδιάφορα. Ανυπομονούσα να γυρίσω στο σπίτι για να μην χρειάζεται να κάνω τίποτα. Θα μου (με) περάσει. Έχουμε περάσει τόσα και τόσα. Όσο λοιπόν είμαι στο σπίτι και δεν κάνω τίποτα παρά μιλάω με την Ελένη (το όνομα-θρύλος πλέον) στο εΜεΣεΝ με παίρνει ένας ύπνος ως τις 12 το βράδυ οπότε και ξυπνάω. Η Ελένη μου έχει αφήσει το γιου-αρ-ελ ενός blog. Μετά από 1,5 ώρα ανάγνωσης έχω να πω πως χαίρομαι όταν βλέπω πως υπάρχουν άτομα σαν τη Nenya εκεί έξω. Βρήκα πολλές ομοιότητες στους χαρακτήρες μας και σε ό,τι έχουμε περάσει, από αυτά που διάβασα βέβαια μόνο. Όπως όταν γνωρίζεις ένα άτομο για πρώτη φορά και λες: " Έι, εσένα κάπου σε ξέρω, δε μπορεί.. ". Και το γεγονός ότι τα περισσότερα άτομα αυτής της παρέας βρίσκονται στη Θεσ/νίκη με κάνουν να σκέφτομαι για ακόμα μια φορά αν βρίσκομαι σε λάθος μέρος, τη λάθος ώρα. Αυτά τα Χριστούγεννα είδα πως πολλά μπορούν να με φέρουν πίσω στη Θεσ/νίκη. Ο Α, η Δ, η Έ, η Ε, ο Ν, η Ε, η Ε, ο Β και η Β, η Α, η Ε(;).. (πολλά "Ε", ε; Τα'λεγα εγώ.. Θρύλος.) Ο Λευκός Πύργος, το Nice Pair, το HRV, ο Μανώλης στην Περαία, ο RSO, η Άθωνος και πάει λέγοντας. Η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, είναι και όλα τα άλλα που μπορεί να κάνει κανείς. Για όλα τα άλλα, υπάρχει η Mastercard. Άσχετο, αλλά θα έσκαγα αν δε το έλεγα :P

    New year's resolutions λοιπόν. Αυτό ήταν το δώρο στον εαυτό μου αυτή την Πρωτοχρονιά μιας και αυτό ήταν το θέμα του ποστ (γιατί να μην ήταν τοστ; Μμμ..).

    Λέω ίσως πάρα πολλά, αλλά αυτά που διάβασα σε αυτό το blog με έκαναν και ένιωσα τόσο άνετα για να τα πω. Να΄σαι καλά Nen. Αν με ρωτούσες το απόγευμα τι θα έκανα απόψε το βράδυ με αυτό το mood, θα έλεγα οτι θα έβλεπα κανένα Family Guy να ξεχαστώ, θα ανέλυα στο μυαλό μου καμιά θεωρία περι Lost αλλά με τίποτα αυτό που κάνω τώρα. Λέω να ασχοληθώ κι εγώ με το blog που είχα αρχίσει κάποτε και με το οποίο ποτέ δεν ασχολήθηκα. Όπως επίσης λέω να δω και εκείνο το Family Guy που έλεγα. ;) Θα τα λέμε πιο συχνά. Καλό βράδυ σε όλους!
    Unknown said...
    Την πρωτοχρονιά ίσως;;;
    Μα καλά, δεν φτάνει που γιορτάζεις μια φορά το τρίμηνο, θες και περισσότερες Πρωτοχρονιές;
    Πλεονεξία....

    (Είσαι τυχερή που δεν έχει δεί ακόμα τους ταράνδους ο αλομπάρ....)
    Ανώνυμος said...
    Χο χο χο,

    αγαπημένη μου Nenya θέλω να σου ζητήσω συγνώμη που άργησα να φέρω τα δώρα σου.

    Η αλήθεια είναι πως είναι λανθασμένη αντίληψη των παιδιών ανά τον κόσμο ότι φέρνω τα δώρα σε όλα το ίδιο βράδυ. Με την διαφορά της ώρας στον πλανήτη και τις εξαιρούμενες αλλόθρησκες χώρες ο χρόνος πολλαπλασιάζεται. Επίσης σε κάποιες χώρες παραδίδονται Χριστούγεννα και σε άλλες Πρωτοχρονιά.

    Επίσης υπάρχοουν και παλαιοημερολογίτες! Όπως καταλαβαίνεις η παράδοση των δώρων είναι μια επίπονη διαδικασία που μπορεί να έχει πολλές επιπλοκές.

    Όσον αφορά τα δικά σου δώρα, θα σου πω ότι ευθύνεται ο Compiler που τον έχω προσλάβει στο τελωνείο του Β. Πόλου, και δεν τα έχει εκτελωνήσει ακόμα.

    Θα τον απολύσω ΑΜΕΣΩΣ! Θα περιμένεις τα δώρα σου σύντομα. Θα τα στείλω με τον Αρχι-τάρανδο Ρούντολφ (φαίνεται στη φωτο. δεξιά).

    Πολύ αγάπη και Χρόνια Πολλά

    ο Άγιος Βασίλης!
    Compiler said...
    Έχει δει κανένας καμιά εφημερίδα με μικρές Αγγελίες;

    Ψάχνω για δουλειά. :(
    elenitsa! said...
    adrea... me siginises... den iksera pos niothis etsi agori.... ax more k go su fonazo tsaba... axuto.....
    Ανώνυμος said...
    ΕΓΓΡΑΦΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

    Εμείς οι Τάρανδοι ζούμε με τα ψίχουλα που μας πετάει ο κυρ Βασίλης, που όλο του φωνάζετε "Αη".
    Εργάζόμαστε μία ημέρα το χρόνο, αλλά επισκεπτόμαστε 1 δισεκατομμύριο οικογένειες, βγάζοντας δουλειά 100 ετών σε μία μέρα. Είμαστε το άκρον άωτον της παραγωγικότητας και ούτε ευχαριστώ δεν έχουμε ακούσει από εσάς άχρηστα πλάσματα, για να μην πούμε για τον Αη, που μας έχει βασικά χεσμένους!

    Οι εργαζόμενοι Τάρανδοι και η Συνομοσπονδία Δωροφερόντων Ταράνδων εκφράζουν με το παρόν τη διαμαρτυρία τους για:
    - την υποβάθμιση του κλάδου τους
    - τους χαμηλούς μισθούς
    - τις αποταρανδωτικές συνθήκες εργασίας
    - τη γελοιοποίηση που υφιστάμεθα από γκαμήλες και γκαμηλιέρηδες που μας βάζουν να χοροπηδάμε χαρούμενα εδώ κι εκεί
    - τη γελοιογραφία αυτού εδώ του μπλογκ που υποβιβάζει τη σημασία μας και τα συμφέροντα του κλάδου μας

    Μετά μου θέλετε και δώρα! Βρε ουστ!

    (Ποιος Αλομπάρ;)
    Unknown said...
    Συνδικαλιστικά προβοκάτσια. Μίλησα με όλους τους ταράνδους του Αγίου και μου είπαν ότι δεν συμφωνούν απόλυτα με την γραμμή του συνδικαλιστικού τους οργάνου που έχει κυριεύσει με δόλο το προεδρείο του σωματείου τους
    alombar42 said...
    Του Αγίου Πρεβέζης;
    Του Αγίου Παρταόλα;
    Του Αγίου Ποιού;

    Γιατί για τους Αξιοτίμους Ταράνδους του Αη Βασίλη, δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς :)
    Unknown said...
    Και γιατί παρακαλώ;
    Αφού μόνοι τους έρχονται και μου ζητούν δημοσιότητα...
    Psipsinel said...
    kale to nenyaki theli dorakia. anti na arxisete na stelete leei o kathenas ta dika tou.
    nenyaki stelo express mia sokolatenia aggalia!

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates