Κυριακή 9 Ιουλίου 2006

Αφιερωσούλα...

Μιας και επιτέλους έπιασα στα χέρια μου την φωτογραφική μου, είπα να κάνω αυτό το ποστάκι, που έπρεπε να το είχα κάνει μερούλες πριν...


Οι weekendgeeks είναι ο javapapo και ο dilated οι οποίοι κάθε Σαββατοκύριακο μας κρατούν συντροφιά με τα υπέροχα podcast τους με θέματα σχετικά με την τεχνολογία κυρίως.
Ευχάριστοι, με πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ και καθόλου βαρετοί (παρόλο που κάθε εκπομπή αγγίζει περίπου την μία ώρα), περιμένουν κάποιο audio comment από τους πιο "θαραλλέους", με σκοπό κυρίως να μας μυήσουν στην "ιδεολογία" του podcast και να μας... κολλήσουν με αυτό!

επειδή κάποιοι θέλουν "σπρώξιμο", πιστεύω ότι το μπλουζάκι που μου έστειλαν ήταν ένα καλό κίνητρο για να ακούσω το podcast τους και να ηχογραφήσω ένα audio comment. Το σχόλιό μου ακούστηκε στην ένατη εκπομπή τους, παρέα με το σχόλιο του Γιάννη.

Καλοί μου weekendgeeks σας ευχαριστώ πολύ για την όμορφή μπλουζίτσα!!!


ΥΓ. τι? δεν κατάλαβες τι είπα? ενημερώσου και εσύ για τα podcast χρυσή μου! είναι πολύ trendy! :D :P

6 Comments:

  1. unpaiktable said...
    Χμμ, πολύ ενδιαφέρον.. Για κάτσε να κατεβάσω τα επισόδια και να στείλω κανένα comment. Για τους fan της λατινικής μουσικής προτείνω το Ritmo Latino. Θα το βρείτε στο podcast directory του iTunes. Nenyaki (ή δαχτυλιδάκι του νερού) έχεις κανένα άλλο podcast να προτείνεις;
    javapapo said...
    Nenyaki η ροζ! Ελπιζω να σου κάνει και τι άλλο ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια! Embrace your inner Geek nenya..I am sure you will always do!

    papo
    John Karakatsanis said...
    Και εγώ έλαβα τη μπλούζα προχθές Nenya, "πρέπει" να πιάσω και εγώ τη μηχανή στα χέρια μου.. ;-)
    Nenyaki : ) said...
    @unpaiktable ενημερωμένο σε βρίσκω! (και για τα podcast και για το δαχτυλίδι :) )
    Κάποιο άλλο ελληνικό podcast, εκτός από το weekendgeeks, ξέρω το ανεξάρτητο μήλο και το cinemascope.gr, αλλά δεν κάθησα να ακούσω κάποιο για να σου πω την αλήθεια (podcast από το cinemascope είχε ακούσει ο dtsomp, μπορεί να μας κάνει ένα review ίσως).

    @paris να'σαι καλά! φυσικά και μου κάνει!!!
    Όσο για το σποτάκι σας, το "Embrace your inner geek", τρόμαξα να το εξηγήσω στην μαμά μου, όταν με ρώτησε τι είναι αυτό που γράφει το μπλουζάκι (είχε πλάκα όμως :D ).

    @γιάννης έτσι! Εγώ την έλαβα την περασμένη Δευτέρα (νια νια! ζήλεια!), αλλά καθυστέρησα πολύ το ποστάκι μου...
    unpaiktable said...
    Podcast του cinemascope.gr έχω ακούσει κι εγώ. Τα παιδιά συζητούν για ταινίες που προβάλονται στους ελληνικούς κινηματογράφους και είναι δύσκολο να το παρακολουθήσω μιας και οι κυκλοφορίες δεν είναι συγχρονισμένες μεταξύ Αγγλίας και Ελλάδας. Τα παιδιά κάνουν εύστοχα σχόλια αλλά ασχολούνται μόνο με mainstream ταινίες. Έχω καιρό να ακούσω και δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό. Ένα άλλο στοιχείο είναι ότι το podcast γίνεται μάλλον μέσω VoIP μεταξύ των συντελεστών που κάνει την ποιότητα του ήχου μη σταθερή. Κατά τα άλλα ενθουσιάστηκα όταν το είχα βρει γιατί ήταν το πρώτο ελληνικό podcast που άκουσα ποτέ.
    Nenyaki : ) said...
    χμ... σαν να έχεις δίκιο...

Post a Comment



Template by:
Free Blog Templates